Kraamhouders gezocht!

Doe mee met de gezelligste kerstmarkt in Abcoude! Op zondag 11 december organiseert de Abcouder harmonie een kerstmarkt met, voor en door dorpsgenoten, ondernemers en maatschappelijke partners. De markt wordt deels binnen georganiseerd, dus ook met slecht weer staat u lekker warm!

Met uw deelname steunt u de activiteiten van de Abcouder Harmonie en heeft u de kans om uw eigen activiteiten te promoten. Win, win toch? Dus doe mee en meld u gelijk aan! Stuur hiervoor een e-mail naar eventsabcharmonie@gmail.com ovv deelname kerstmarkt. De kosten voor 1 plek aan de kerstmarkt bedragen €20,-, dit bedrag komt direct ten goede aan de Abcouder Harmonie. (Er wordt geen BTW gerekend) Vanaf 11.00 uur mag u de plek komen inrichten en om 12.00 uur gaan de deuren van het Piet Mondriaangebouw open voor publiek. De markt is open tot 16.00 uur. Aanmelden voor een plek kan tot uiterlijk 8 november aanstaande. Bakken, braden en koken mag niet binnen in het gebouw.


Geplaatst

in

door